scooter-occasions
scooter-occasions
HOME      I       TE KOOP       I      INKOOP       I       WORDT VERWACHT      I       SLOPERIJ       I       SERVICE       I      WIE ZIJN WIJ       I       CONTACT
Onze service
Scooters te koop
Contact
Halen en brengen van uw scooter

€0,25 per km. (op en neer)


Bij ons WEL service en dus geen garantie tot aan de voordeur!!

Mocht er iets technisch met de scooter mis zijn dan zal dit zich in de eerste week uiten. Wij zijn dan ook bereid het eventuele probleem in de eerste 2 weken kosteloos te verhelpen!!
Alles na 2 weken kosten in overleg.

Wij geven onze aangeboden scooters een beurt en kijken ze na en steken er zorg in om ze technisch in orde te hebben. Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden laten we soms sommige kleine dingetjes, die niet voor het rijden of veiligheid uitmaken, voor wat ze zijn als we daar de spullen niet van hebben. Denk hierbij bijv. aan kapot snelheidsmeterkabeltje of scheur in een kap. Uit ervaring blijkt dat mensen liever minder betalen dan een  nieuwe kap die waarschijnlijk toch weer beschadigd met in en uit de schuur halen. Tegen meerprijs kunnen wij uiteraard dit wel voor u verzorgen als u hier wel meer waarde aan hecht.
Technische zaken die ondeugdelijk zijn zoals b.v. remblokken die bijna op zijn worden te allen tijde wel vervangen.

Wij realiseren ons dat een gebruikt voorwerp kopen altijd een risico is op (verborgen) gebreken.
Zoals gezegd doen we ons best de scooter technisch in orde te brengen.We maken er ook een goede proefrit mee maar gebruikerservaring met de scooter zelf hebben we ook niet.
Graag onderscheiden we ons hierin om het riscico op problemen met u te delen want we willen graag zo eerlijk mogelijk handelen.
Dus bij ons wel service en geen garantie tot aan de voordeur!!
 
Onderdelen /
sloperij
Wie zijn wij?
Word verwacht
Onze service